SuperAnabolen.com is niet verantwoordelijk voor tik-, zet-, en/of drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal SuperAnabolen.com dit zo snel mogelijk aanpassen.

·        Door het plaatsen van een bestelling aanvaarden klanten onze Koopvoorwaarden.
·        We gaan ervan uit dat klanten, voor ze bij SuperAnabolen.com een bestelling plaatsen hun gezondheidstoestand besproken hebben met een arts en, indien dit vereist is in het land waar ze wonen, een geldig recept hebben gekregen.
·        De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor eventuele problemen, bijwerkingen of andere ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van producten gekocht bij SuperAnabolen.com
·        De klant garandeert dat hij of zij minimaal 18 jaar oud is op het moment van de aankoop.
·        De klant garandeert dat de producten bedoeld zijn voor eigen, persoonlijk gebruik.
·        De klant is volledig zelf verantwoordelijk voor het importeren van producten gekocht bij SuperAnabolen.com in zijn woonplaats of in het land dat hij of zij heeft opgegeven als afleveradres.
·        Alle gegeven adviezen zijn puur van een informatief karakter. Ze zijn dan ook niet bedoelt om adviezen, recepten, verwijzingen en dergelijke van een erkende arts te vervangen.
·        Een klant die een bestelling doet, ontslaat SuperAnabolen.com van alle verantwoordelijkheden – zowel geneeskundige als andere – die voortvloeien uit het kopen of gebruiken van onze producten. Bovendien moet u de volgende vragen met “nee” kunnen beantwoorden:

1.      Bent u allergisch voor bepaalde stoffen die in onze producten aanwezig zijn?
2.      Gebruikt u geneesmiddelen die nitraten bevatten?
3.      Heeft u een lage bloeddruk?
4.      Heeft u ernstige hartproblemen of leverproblemen?
5.      Heeft u nog vragen, raadpleeg dan ons, uw arts of apotheker.

·        Let op: Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.