Leren anabolen injecteren

Injecteren is aan te leren maar als je een beginnende gebruiker bent, adviseer ik je dit eerst door iemand te laten doen met voldoende kennis en praktijkervaring. Hierdoor leer je veilig het proces kennen en weet wat je te wachten staat.

Hoe injecteer ik AAS (anabolen steroïden)

1. Ontsmetten van het vial (flesje).
Als eerste zorg je ervoor dat je de vial/flesje na opening van het lipje ontsmet met alcohol. dit om eventuele bacteriën te doden. Het rubberen gedeelte aan de bovenkant dus onder de lip dien je te ontsmetten, want hier gaat zo meteen de naald in om de vloeistof (injecteerbare anabole vloeistof) op te zuigen. dit proces van ontsmetten herhaal je elke keer als je gaat injecteren.
2. Opzuigen vloeistof
Om de vloeistof die je gaat injecteren op te zuigen uit de vial gebruik je altijd een schone naald plus spuit. Zuig het aantal ml op wat geïnjecteerd moet worden. Wissel nu van naald om met wederom een schone naald in jouw lichaam te prikken en zorg dat er GEEN luchtbellen in de spuit zitten. Klop met de vingers tegen de spuit aan, zodat de luchtbellen naar boven drijven richting de naald. Vervolgens kan je de luchtbellen er voorzichtig met lichte druk uitspuiten. Mocht er een beetje vloeistof uit komen is dat niet erg, zorg dat je altijd iets meer in de spuit opzuigt om voldoende milliliters te kunnen zetten. Als de vloeistof zonder luchtbellen in de spuit zit ben je klaar om te gaan injecteren. Kort samengevat 1 naald om op te zuigen en 1 naald voor het injecteren zelf dus je gebruikt 2 naalden in totaal op 1 spuit!
Injectie Kit Bilspier (groene naalden) in Nederland3. De juiste plek om te injecteren bepalen

Als allereerste moet je de juiste plek weten om te injecteren. Voor deze uitleg gaan we ervan uit dat wilt leren injecteren, hiervoor is het gebruikelijk om in de bil te injecteren.

Op de bijgevoegde afbeelding is goed te zien dat dit rechts of links boven in de bil moet. Zodra de plek is bepaald, kun je beginnen met injecteren volgens de volgende stappen.

4. De juiste naald en zuiger voor het injecteren

Wanneer je besluit om een anabolenkuur te gebruiken en te gaan injecteren is het van belang dat je weet hoe en wat je moet doen om dit juist uit te voeren.

Het is erg belangrijk dat je weet welke maat naald en zuiger nodig zijn voor het injecteren.

Maat van de spuit

De maat van de spuit word uitgedrukt in millimeters (2ml of 5ml).

De juiste naaldDe juiste naald vinden

De naald word aangegeven met millimeters, eerst de doorsnee/dikte/diameter 0,8mm vervolgens de lengte van de naald 40mm.

Naald voor injecteren in de bilspier

In het algemeen voor de bilspier injecteren wordt 0,8x40mm gebruikt of de 0,8x38mm naald.

Overige plaatsen

Voor het injecteren op andere plaatsen zoals de schouders en het bovenbeen raden we 0.6x30mm of 0,6x25mm aan. Voor naalden en injecties kan je heel gemakkelijk en discreet in onze shop terecht.

5. Het daadwerkelijk Injecteren van de vloeistof

Zorg er altijd voor dat de spier waarin je injecteert geheel ontspannen is. Als je zelf in de bil injecteert, dan MOET je gaan zitten om de spier ontspannen te krijgen. Als iemand anders je injecteert moet je rechtstaan en het gedeelte ontspannen waar de injectie wordt gezet dus niet aanspannen! Bij de quads/bovenbenen moet je zorgen dat de knie gebogen is.

  1. Desinfecteer de plek die je gaat injecteren goed met alcohol of onze alcoholdeppers verkrijgbaar in de webshop.
  2. Prik in een vloeiende beweging de naald in de huid, wanneer het wat moeilijker gaat, dan zit je in de spier. Druk er met enige kracht doorheen.
  3. Trek nu de zuiger terug.
  4. Als er geen bloed in de spuit komt, injecteer dan langzaam de vloeistof in de spier. (Als er bloed in de spuit komt zit je in een bloedvat, trek dan de naald meteen e terug en spuit het bloed eruit. Herhaal vanaf stap 2 vervolg de eerdere procedure weer zonder dat er bloed in de spuit komt, dan weet je dat je goed zit.)
 
Bovenstaande geldt enkel voor anabolen steroïden en niet voor Peptides, HCG (Pregnyl) of HGH (Groeihormonen) dit gebeurt met subcutane injecties (injectie in het vetweefsel) en hier dien je insulinenaalden voor te gebruiken. 
 
Je kan middels de onderstaande link leren hoe je moet injecteren, met alle manieren van spot injecties erbij. ook tref je hier de standaard intramusculaire injecties aan. http://www.spotinjections.com/
 

Bij het gebruik van plaatselijke injecties dan wespot injecties. zoals test suspensie en of winstrol gebruik hiervoor altijd een fijnere naald.

Ben je nog steeds bang om te injecteren, laat dan iemand anders het voor je doen. Desnoods een arts of verple(egster)(ger).

Waar koop ik spuiten en naalden?

Spuiten en naalden zijn legale producten, die je in principe bij elke (online) apotheek/distributeur in Nederland of België kan kopen.

In onze webshop kan je ook direct de juiste naalden en spuiten bestellen inclusief alcoholdeppers wel zo gemakkelijk!