Anabolen beter injecteren of  pillen nemen?

Deze vraag kan jij als (beginnend) gebruiker uiteindelijk beste zelf beantwoorden. Wel zijn er natuurlijk wat overwegingen die je in acht kunt nemen. Met dit artikel zullen we jou helpen de juiste keuze te maken.

Reden om met anabolen pillen te beginnen

Eerste keer anabolen gebruiken

Is dit voor het eerst dat je anabolen gaat gebruiken? Het advies voor de meeste startende gebruikers is om te starten met orale anabolen. Deze vorm van anabolen zal in de volksmond anabolen pillen of tabletten heten.

Deze vorm van anabolen wordt bij beginners aangeraden omdat het zetten van een injectie simpelweg nog een stapje te vroeg is.

De bekendste pil vormen om te beginnen met anabolen zijn Dianabol en Winstrol.

Let wel dat orale middelen schadelijker zijn voor jouw lichaam (lever) als injecties. Pillen dien je voor een korte tijd te gebruiken over een x aantal weken, zie hiervoor onze kuurschema’s op de website.

Angst voor naalden

Ben je bang voor naalden en wil of kan je je hier niet overheen zetten dan zijn pillen of tabletten voor jou uiteraard de beste optie.

Geen ervaring met injecteren

Als onervaren gebruiker, kan het injecteren van anabolen een hele stap zijn. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je weet wat je doet, verkeerd injecteren kan levensgevaarlijk zijn. 

Bij de eerste injectie kuur is het dan ook aan te raden om hulp te vragen van ieamnd met meer ervaring binnen deze branche. 

Ook om deze reden kiezen veel beginnende gebruikers vaak eerder voor pillen.

Injectie of combinatie kuur

Injectie kuur

Vaak zal na de eerste paar kuren altijd voor een injectie kuur gekozen worden, gezien hier simpelweg de beste resultaten mee worden behaald. Ook zal er bij injectie veel meer van de werkzame stof worden opgenomen dan bij pillen en is dit op deze manier bij juist gebruik ook minder schadelijk voor je lijf.

Injectie anabolen bestellen

Combinatie kuur

Wanneer je geen angst voor naalden hebt en voldoende kennis of hulp hebt bij het zetten van injecties, kan er toch nog een rede zijn om ook anabolen in pilvorm te gebruiken.

Dit noemen we ook wel een combinatie kuur met een kickstart. Dankzij de snelle werkzaamheid van pillen, zoals bijvoorbeeld Dianabol en Winstrol, zal je snel kracht toename ervaren waardoor je weer meer winst boekt in combinatie met andere (injectie) anabolen, die pas na 3 weken gaan werken (halfwaardetijd), zoals Testosteron enanthaat bijvoorbeeld. De halfwaardetijd van Dbol is 4 uur. Aangezien de periode te kort is, moet je de dosering gelijkmatig over de
dag verdelen om het bloedconcentratieniveau te handhaven. De halfwaardetijd van Winstrol is 8 a 9 uur en voor Winstrol injectie 24 uur.

Door de kuur te beginnen met pillen ben je door de kickstart al op krachtlevel en kan je zo maximaal knallen voordat de rest van kuur aanslaat.

De bovengenoemde combinatie kuur is normaliter aan te raden voor de meer ervaren gebruikers maar kan ook gekozen worden door iemand die zich uitermate goed heeft ingelezen en voldoende informatie heeft vergaard.

Hulp bij het kiezen van de juiste kuur (deze link zal later toegevoegd worden)