Met welke kuur moet ik beginnen?

Wanneer is het tijd om te beginnen met een anabolen kuur?

Als je al een tijd traint en op een punt komt dat je geen vooruitgang meer boekt, dan kan je overwegen om een anabolenkuur te gaan bestellen. 

Wij gaan er van uit dat je jouw voeding goed op orde hebt en je trainingsmethodes dusdanig correct hebt uitgewerkt en voldoende rust neemt tussen de trainingen door. Zo niet, dien je dit eerst zorgvuldig uit te zoeken alvorens je aan een kuur begint!

Tegenwoordig staat er enorm veel informatie op het internet over voeding en training. Bezoek Google met gerichte zoektermen. Ook kan je bepaalde oefeningen raadplegen op Youtube en schroom nooit om advies in te winnen van iemand die meer (sportschool)ervaring heeft als jijzelf hiermee.

Kijk wel uit met iemand die op de sportschool anabolen verkoopt want deze denkt meestal eerder aan zijn eigen portemonnee dan jouw gesteldheid en progressie. Met andere woorden wat is het beste voor diegene om het meeste te verdienen, in plaats van waar wordt jij het beste van, en die je voorziet van een eerlijk en gedegen advies. Wij zullen je ten alle tijden voorzien van eerlijke en transparante informatie waar jij echt baat bij hebt.

Wij adviseren om een lange periode te trainen alvorens je over gaat tot het gebruik van anabolen. Hoelang dit is verschilt van persoon tot persoon maar enkele jaren trainen zonder het gebruik van anabolen is wel aan te raden.

In elk geval dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn om aan deze middelen te beginnen. Je lichaam moet wennen aan de gewichten (spieren en pezen) en ook coördinatie van de oefeningen en deze juist uit te voeren is erg belangrijk. Wanneer je net start met trainen ga dus niet te zwaar tillen maar voer dit geleidelijk op.

Mocht je alsnog de stap nemen om te beginnen aan anabolen raadpleeg in ieder geval een dokter om je te checken of je gezond bent. Jij bent zelf hier voor verantwoordelijk en het is jouw lichaam die je als een tempel dient te behandelen, zorg hier goed voor!

 

Het kiezen van de juiste anabolen kuur

Als je eenmaal zover bent kan je jezelf de volgende vragen stellen; “Wat wil ik bereiken met een kuur?” of “Wat is mijn doel?” Zonder de juiste voeding, training en ook rust zal je nimmer goede resultaten behalen ook niet met het gebruik van anabolen. 

Het is dus een fabeltje dat je van een spuit of pil breed en sterkt wordt! De meeste mensen denken dat dit een wondermiddel is maar het kost juist veel meer toewijding om het maximale uit je kuur te halen en je ook te houden aan de andere eerder genoemde punten (voeding, training en rust). 

Je moet heel veel opofferen om het juiste resultaat te kunnen behalen. Dat betekent ook matigen met alcoholgebruik of liever helemaal geen glaasje zelfs is des te beter. Drugs is uit den boze en als laatste moet je keihard knallen in de gym. 

Jouw lichaam is een fabriek nu en jouw eiwitsynthese is vele malen sneller, waardoor jouw lichaam optimaal kan presteren. Je kan in een betrekkelijke tijd, mooie resultaten behalen en die ook na je kuur nog kan vasthouden. mits je de juiste levenswijze aanhoudt. 

Afhankelijk van wat je doel is dien je een kuur te selecteren om droger te worden, meer massa te kweken of juist af te slanken. Op onze website staan meerdere kuren voorgeselecteerd maar ook kan je er zelf een samenstellen, als je over de juiste kennis beschikt.

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan bovenstaand stukje. Wij als Super Anabolen team staan klaar voor jou met raad en daad. Daarnaast wensen wij je alvast enorm veel sportieve voorspoed en succes toe!